Bloed en Bijlen

Een biefstuk komt niet zomaar op je bord te liggen. Ook een paardenbiefstukje niet. Na een lang en gelukkig leven gaat ook bij Blackie. Witje of Rakker een keer het licht uit. Benieuwd hoe een paard veranderd in een stukje vlees, kijk dan naar het onderstaande filmpje. (Bevat schokkende beelden.)

Ook interessant voor je:

Eén gedachte over “Bloed en Bijlen

  • 16 april, 2012 om 01:38
    Permalink

    I precisely wanted to say thanks all over again. I am not sure the things I would’ve created without these secrets discussed by you concerning such topic. It actually was a very hard concern in my position, however , understanding your skilled way you resolved the issue took me to leap over fulfillment. Now i’m happier for the service and in addition hope you really know what an amazing job you happen to be carrying out educating people today with the aid of your webblog. Most likely you have never come across all of us.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.