Berlijn: Het verlaten Berlijn

Na de val van de Berlijnse muur zijn er ontzettend veel gebouwen leeg komen te staan in de stad. Dit zorgt er voor dat het een aantrekkelijke plaats is voor zogenoemde ‘Urban Explorers’. Deze urbexers bezoeken verlaten gebouwen en maken hier foto’s van. Hartstikke illegaal natuurlijk, want de gebouwen zijn vaak nog in bezit van de overheid of andere instanties.

Maar erg spannend kan het ook zijn. Ciaran is eigenaar van de website Abandonedberlin.com en vindt dat deze plekken bezocht moeten worden, voordat ze er niet meer zijn. Verslaggeefster Melissa Lagerwaard gaat ook op avontuur in het verlaten gedeelte van Berlijn.

 

Zoals je hoort is Urban Exploren niet voor tere zielen. Op de website van Ciaran vind je meer verlaten pareltjes in Berlijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.