Berlijn: Love for the world: vanuit Berlijn de wereld overnemen

Berlijn is een stad met een bijzondere geschiedenis. De stad was het toneel van de ontknoping van de Tweede Wereldoorlog, was lange tijd gescheiden door een metershoge muur en heeft zich uiteindelijk vrijgevochten van alle bezetters.

Inmiddels staat Berlijn bekend om haar vele kunstenaars, alternatieve inwoners en vrije geesten die de stad bezoeken. Willi Ferkovic en Annabelle Paris zijn twee van die vrije geesten die proberen het gewelddadige verleden van de stad te vergeten door liefde en vreugde bij mensen te brengen via hun website. En dat doen ze op een hele speciale manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.