Berlijn: Veganistische trends in Berlijn

Veganisme is een toenemende levensstijl in Berlijn. Veganistische restaurants schieten als paddestoelen uit de grond. Met zo veel verschillende restaurants is het soms moeilijk om als restaurant je hoofd boven water te houden. Desi van Driel zoekt uit wat verschillende restaurants doen om zich te onderscheiden van de rest.

 

https://soundcloud.com/campusblog/veganisme-in-berlijn

”Er zijn veel toeristen die naar Berlijn komen. Ook komen er veel jonge artiesten. Mensen lijken het leuk te vinden om zich hier te vestigen. Dit zijn ook vaak de mensen die houden van een alternatieve veganistische levensstijl wat nu meer mainstream wordt. Dat is misschien waarom er meer veganistische restaurants geopend zijn in Berlijn.” zegt Simon Francis, eigenaar van Vegan Food restaurant Rawtastic.

Wil je een indruk krijgen van verschillende veganistische restaurants in Berlijn? Kijk dan het filmpje hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.