Het nieuwe werken

Je ziet het steeds vaker: flexplekken. Ook in Utrecht zijn er veel plekken waar je terecht kunt als freelancer. De werkplekken zijn ingericht om rustig te kunnen werken. Zo heb je toch een werkplek, collega’s en hoef je niet thuis te werken. Voor veel mensen is dit belangrijk omdat ze zo werk kunnen scheiden van hun privéleven.

De vraag naar flexibele kantoorplekken, met per maand opzegbare huurovereenkomsten, groeit enorm. Door de aantrekkende economie overstijgt de vraag het aanbod. Er komen dan ook steeds meer plekken bij, ook in Utrecht, zoals Hashtag Workmode van Emilie Sobels.

Verschillende flexplekken in Utrecht: 

DAAR

DAAR is een flexplek in Utrecht en ligt aan de cultuurroute Rotsoord. Dit wandel- en fietspad is een verbinding tussen Rotsoord en de binnenstad van Utrecht. Je kunt er bij DAAR voor kiezen om een strippenkaart te nemen of een abonnement. Dit kun je helemaal zelf samenstellen. DAAR ligt op tweehonderd meter afstand van station Vaartsche Rijn.

De stadstuin 

De stadstuin is voor jonge, creatieve ondernemers. Ze creëren een werkomgeving waar ze hun onderneming kunnen ontwikkelen, bouwen en groeien. Er is onder andere een restaurant aanwezig en projectruimtes. De stadstuin bevind zich op de Europalaan, dus dichtbij de binnenstad van Utrecht.

Seats2meet Utrecht CS

Seats2meet ligt in Hoog Catharijne. Je kunt hier reserveren per stoel. Ook zijn er veel grote ruimtes die je kunt huren als je met een aantal mensen wil vergaderen. Ze kenmerken zich door een industriële uitstraling. Hieronder in het filmpje kun je zien wat het is! En wil je zien hoe de flexplekken van #Workmode eruit zien? Bekijk dan de uitzending van CampusTalk via deze link! (CampusTalk 10)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.