Portret tafeltennisser Richard Mulder

Richard Mulder is nu al bijna een jaar lid van tafeltennisvereniging SVE. Na een ongeluk zit hij in een rolstoel, daarnaast heeft hij hier blijvende hersenschade aan overgehouden. Richard kwam een aantal jaar geleden terecht bij zorginstelling Reinaerde in Utrecht waar hij passende zorg krijgt. Vanuit deze instelling kwam hij terecht bij tafeltennisvereniging Sport Vereniging Eendracht (SVE).

Er werden al eerder sportactiviteiten georganiseerd door de zorginstelling, maar dit was de eerste keer dat zij de handen ineen sloegen met een sportclub. De goedlachse Richard speelde als tiener al tafeltennis in een jeugdhonk, nu speelt hij bij de Utrechtse vereniging. En, hoewel het er ontzettend gezellig is, wie denkt dat het alleen maar om het plezier draait heeft het mis.

Wil je nu meer weten over de tafeltennisvereniging SVE of over sporten in het algemeen? Kijk dan naar uitzending 6 van Campustalk:

 

Ook interessant voor je:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.