Het K.F Hein Kunstparticipatieproject

In het item is te zien hoe Jonathan Straatman samen met vluchtelingen in het AZC een kunstproject heeft opgezet. 

Op 30 augustus onthulde kunstenaar Jonathan Straatman, samen met bewoners van AZC Utrecht, het kunstwerk ‘In Between’ dat hij samen met hen maakte voor het kunstparticipatieproject van het K.F. Hein Fonds. Tijdens een feestelijke bijeenkomst, met grote opkomst, was het kunstwerk in de entree van het kantoor van VluchtelingenWerk West en Midden-Nederland, locatie AZC Utrecht, voor het eerst te zien.

In Between
Het werk In Between toont een architectonische installatie waarbij de strak gestuukte buitenzijde in contrast staat met de woelige binnenkant. Kijk je door de kijkgaten dan ontdek je de verschillende werelden die Jonathan samen met vluchtelingen creëerde. Jonathan bracht deze werelden samen in de installatie en omschrijft ze als ‘tussenwerelden’.

Ben je benieuwd naar wat Jonathan van het project vond? Lees het hier terug:

 

Ook interessant voor je:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.