Draaien aan de knoppen van ons voedselsysteem

Ons huidige voedselsysteem staat voor een groot dilemma: we weten allang dat chemische bestrijdingsmiddelen slecht zijn voor het milieu. Klimaatverandering, afnemende bodemkwaliteit en daar bovenop ook nog eens een instorting van insectenleven. Om duizelig van te worden! Al deze uitdagingen dwingen ons om na te denken over een verandering in onze manier van landbouw bedrijven.

Aankomende zaterdag 12 mei is het tijd voor de debatavond: ‘It’s the food, my friend!’ in De Rode Hoed, Amsterdam. Verschillende sprekers zullen ingaan op de thema’s: bodem- en klimaatvriendelijke landbouw, biodiversiteit en de relatie tussen gezond eten en een gezonde aarde. Genoeg stof om over na te denken!

Heb je zin om hier bij te zijn? Kijk op de website van De Rode Hoed:

http://www.rodehoed.nl/nl/programma/agenda/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.