CampusRadio

Hier verschijnen de uitzendingen van CampusRadio.

Luister hier elke vrijdag om half 2 naar een gloednieuwe uitzending van CampusRadio!

Vrijdag 18 november 2016

De eerste uitzending van een nieuw seizoen CampusRadio! In deze uitzending hebben we het over jeugdwerkloosheid, de Harry Potter pop-up store en zijn we live op de Week  van de Mediawijsheid.

Presentatie: Remi Terhorst & Jasmijn Verhulst

 

 

 

 

 

 

—–Oude uitzendingen—-

18 december 2015

De zesde uitzending van CampusRadio stond helemaal in het teken van de decembermaand! Met onder andere items over onvoorbereid skiën, indoor kamperen, kerstwijn proeven, het Playmobil kerstdorp en livemuziek van Levi Oostmeijer!

Presentatie: Vera Boekelman en Tijmen Koelemeijer

 

11 december 2015
De vijfde uitzending van CampusRadio gaan we onder andere naar het Rotterdams Dictee, maken we geluidsfoto’s en bezoeken we de nieuwe boeddhistische tempel in Utrecht. Presentatie: Hein van den Bogaerd en Jelle Narold

4 december 2015

27 november 2015

In deze uitzending bezoeken we het distributiekantoor van PostNL, schrijven we Sinterklaasgedichten op aanvraag en duiken we in de wereld van Virtual Reality. Presentatie: Bastiaan Meijer en Melissa Lagerwaard.

20 november 2015
In deze uitzending gaan we klagen over de NS, bezoeken we een buurtsuper die volledig draait op vrijwilligers en doen we auditie voor het nieuwe seizoen Idols! Presentatie: Camille Schaepman en Corijn Borst.

9 januari 2014
De zevende uitzending van CampusFM staat vooral in het teken van de aanslagen in Frankrijk. Nieuwslezer Guus de Jong geeft meermaals een update met het laatste nieuws. Ook aandacht voor de bitcoinhoofdstad van de wereld en de zoutstrooiers. Presentatie: Ivar Lingen en Roel Breet.

12 december 2014
In de vijfde uitzending van CampusFM onder meer een man met twee onderhuidse chips, oplossingen voor vuurwerkangst bij je hond en een kunsttentoonstelling bestaande uit gevonden voorwerpen. Presentatie: Stefan Speelberg en Joske Giesen.

5 december 2014
Ook de goedheiligman hopt langs bij CampusFM. Althans, een theaterstudent laat zijn alter ego horen. Verder vergelijken we appels met peren en hoor je waar je bij het kiezen van een zorgverzekering op moet letten. Presentatie: Frederique Hanssen en Nadine Roos.

28 november 2014
In de derde uitzending van CampusFM, op 28 november 2014, onder andere aandacht voor sexting, de Vleutenseweg, het beste café van Nederland en de Amsterdamse iepenparfum. Presentatie: Fleur Verbeek en Guus de Jong.

21 november 2014

In de tweede uitzending van CampusFM, op 21 november 2014, onder andere aandacht voor natuurfotografie, drones, plastische chirurgie en voetbaltattoo’s. Presentatie: Remmelt Heltzel en Wesley Oudijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.