CampusTalk Uitzendingen

Winter 2016-2017

Herfst 2016-2017

Zomer 2015-2016

Lente 2015-2016

Winter 2015-2016

Herfst 2015-2016

Zomer 2014-2015

Lente 2014-2015

Winter 2014-2015

Herfst 2014-2015

Zomer 2013-2014

Lente 2013-2014

Winter 2013-2014

Herfst 2013-2014

Zomer 2012-2013

Lente 2012-2013

Winter 2012-2013

Herfst 2012-2013

CampusTalk aflevering 29
Presentatie: Isabelle Poot
Gooi jij wel eens je eten weg? In deze aflevering van CampusTalk geven we aandacht aan voedselverspilling. Verder zie je in de uitzending waarom de thuiszorg nog steeds zo belangrijk is, duiken we in het leven van gehandicapte homo’s en bezoeken we de kringloop en de LEGOstore in Leidsche Rijn 

CampusTalk aflevering 14
Presentatie: Annabelle Zandbergen
Nederland raakt steeds voller. Dus we gaan bouwen op het water. In de stido zit John van de Weg, hij vertelt ons meer over bouwen op het water. Daarnaast bekijken we hoe schoon boeken eigenlijk zijn en nemen we een kijkje in de Utrechtse klushuizen.

CampusTalk aflevering 13
Presentatie: Michiel Camp
Wat doet u met uw oude kurkentrekkers? De kans zit erin dat verzamelaar Gerard Inghels er wel raad mee weet. Hoe goed moet je eigenlijk kunnen tekenen om je beroep er van te maken? De Poolse keuken kent veel aparte gerechten, onze redacteuren namen een kijkje en Sophie Kruk-Kassowska komt langs in de studio.

CampusTalk aflevering 12
Presentatie: Marieke Heeremans
De fietskoerier gaat al tien jaar tussen al het verkeer door om je pakketje op de juiste plek te brengen. We gaan dieper in op de tonderzwammen roof en we trekken de sportkleding aan samen met een paar Wajongers.

CampusTalk aflevering 11
Presentatie: Hossein Andalibi
Een rouwclown is een alternatieve manier van rouwen waar bepaalde mensen schijnbaar behoefte aan hebben. Rouwdeskundige Daan Westerink komt in de studio vertellen over deze rouwclown. Daarnaast gaan we dieper in op het hondenbeleid in Nieuwegein en zorgen we voor een sportiever Utrecht met buitenfitnessplaatsen.

CampusTalk aflevering 10
Presentatie: Jens van Pieterson
Bent u bekend met de stadsgevangenis aan het Wolvenplein? Of wist u van de plaag van rivierkreeften? Of een hondenschool? Deze uitzending zit vol met verrassingen en nieuwe dingen om te ontdekken.

CampusTalk aflevering 8
Presentatie: Josien Wolthuizen
Fietsongelukken komen door de verbouwingen bij het station steeds vaker voor. Of lijkt dat alleen maar? We praten over de start van de Tour in Utrecht en het industriële erfgoed in Utrecht.

CampusTalk aflevering 6
Presentatie: Malou Helder
Stichting Exodus zorgt ervoor dat mensen na een gevangenisstraf zo goed mogelijk de draad op kunnen pakken, Marc Groenendijk komt daar in de studio uitleg over geen. Daarnaast lopen we weer mee met een paar trouwe FC Utrecht fans. Ooit verliefd geworden in het OV? Hartstocht in de trein biedt een uitweg.

CampusTalk aflevering 5
Presentatie: Maxime Baksteen
Was uw rij-instructeur bevoegd om rijles te geven? Wij kwamen erachter dat er toch aardig wat onbevoegde instructeurs achter het stuur kruipen. Daarnaast gaan we verder in op het geheim van de Gestolen Steen en het mysterie van de zwarte kat en waar laat jij je haren knippen? Onze redacteuren zoeken de beste kapsalon.

CampusTalk aflevering 4
Presentatie: Jet Verheijen
Wat is armoede en wat doet het met je? Henk IJmker weet er alles van en vertelt erover in de studio. Daarnaast zie je deze aflevering hoe de gemeente met een fietsstraat de strijd tegen fietsfiles aangaat.

CampusTalk aflevering 3
Presentatie: Sabine Gankema

CampusTalk aflevering 2
Presentatie: Alexandra Dijkstra
Is het een vogel? Nee. Boswachters twitteren steeds meer en deze aflevering van CampusTalk gaan we eens bekijken wat de bazen van het bos zoal in 140 tekens te vertellen hebben. Daarnaast gaan we het ijs op met de Indiaanse Vishwaraj Jadeja.

CampusTalk aflevering 1
Presentatie: Sjors Ferwerda
QBuzz komt naar Utrecht en Jan Kooijman komt daarover vertellen. Daarnaast zal een nieuwe partij speciaal voor studenten en starters hun toetreden maken in de Utrechtse politiek, bij ons leer je als eerste wat de partij van plan is.

15 thoughts on “CampusTalk Uitzendingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.