Alcohol niet onder de 16 “doorgeslagen”

Een dertigjarige britse vrouw dacht rustig een stukje kaas te kopen in een supermarkt. Maar toen ze bij de kassa kwam ging opeens het alarm af. De kassière vroeg haar vervolgens om haar identiteitsbewijs. De Britse vrouw dacht eerst dat het om een grap ging, maar naar aandringen heeft ze toch haar paspoort laten zien.

De kaas bevat namelijk een lichte whisky smaak. De woorvoerder van de supermarkt bevestigd dit. Zij nemen hun verantwoordelijkheid om geen alcohol aan kinderen onder de 16 te verkopen heel ernstig. Dus hebben ze een alcohol waarschuwing aan de barcode gekoppeld.

De Britse vrouw was blij dat ze haar paspoort bij had en vervolgde haar weg naar huis. Thuis moest ze echter constateren dat er geen whisky smaak aan de kaas zat.

Maar ja je wilt toch niet hebben dat er kinderen zich een coma eten aan whisky kaas…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.