Barbie goes Sarah

Ieder meisje heeft wel er wel eens mee gespeeld en iedere jongen heeft er wel eens een paar in zijn leven vernield. De Barbie! Dit jaar wordt de plastic mini babe vijftig jaar, but she’s still looking good. Haar verjaardag gaat dan ook niet onopgemerkt voorbij en wordt glamourous gevierd.

Ondanks haar vijftigste verjaardag is de blonde Sarah er nog steeds niet aan toe om haar korte jurkjes, minirokjes en sexy killer heels aan de tweedehands kleding winkel te doneren en haar leven verder door te brengen in joggingpak met crocs. In tegendeel: Er wordt een speciale Barbie birthday doll uitgebracht en daarnaast brengen vijftig modeontwerpers een ode aan de jarige pop tijdens de New York Fashion Week.

Onderdeel van die Fashion Week is een speciale catwalkshow waar de vijftig ontwerpers op Barbie geinsprireerde outfits laten zien. De modellen lopen die show op schoenen van de Franse schoendesigner Christian Louboutin, die speciaal voor de gelegenheid een schoen heeft ontworpen in het (hoe kan het ook anders) Barbie Roze.

Daarnaast is er in de exclusieve verjaardagscollectie ook een trouwjurk van Vera Wang te vinden. Voor het geval Barbie nu eindelijk eens met Ken gaat trouwen is er ook een miniversie van de jurk.

Helemaal fan? Vanaf februari kan je zelf Barbie dressed over straat. Is dat niet genoeg en wil je net zo jong oud worden als het stijlicoon dan is er voor de echte diehards, Barbies eigen beautylijn. Onder de namen ‘All Doll’d Up’ en ‘Plastic Smooth’ kan echt iedereen net zo strak en glad Sarah worden als de girl herself. Zou dit nou het geheim zijn van Marijke Helwegen?!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.