Bowlen met singles

Overal in de bladen lees je dat er steeds meer ‘happy singles’ zijn in Nederland, maar als je op internet het woord singles intoetst verschijnen er een hoop dingen om juist van het single zijn af te komen.

Met de internetzoektocht naar singles kom je hoofdzakelijk datingsites en zogeheten singlesorganisaties tegen. Dit zijn organisaties die allerhande tripjes, uitjes en reizen organiseren waar singles zich voor in kunnen schrijven. Zo hoeven zij op een zaterdagavond niet alleen thuis of tussen de stellen (al dan niet met kinderen) te zitten. Een van de organisaties die uitstapjes organiseert voor singles is Go-out!. Zij organiseren alles van parachutespringen en duiken tot klaverjassen en borrels.

Om eens te kijken wie er naar dit soort uitjes gaat, wat er precies gebeurt en waarom mensen naar een singlesavond gaan ging CampusTalk een avondje mee bowlen met Go-out!. Wilt je zien hoe dat verliep en het misschien ook iets voor jou is? Kijk dan maandag 16 februari naar CampusTalk om te zien hoe het ons beviel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.