De aura reading die een roos reading werd

Bekijk de afbeelding op ware grootte.Al werd mij bij binnenkomst verteld dat ik een aura reading zou krijgen. Het bleek later een roos reading te worden. Volgens deskundige zijn bloemen in spirituele zin verwant aan mensen. Bij een roos reading kan je een beeld krijgen van je levenssituatie, zoals de reader die intuïtief aanvoelt.

We gingen, zoals je in de uitzending van CampusTalk op 22 dec. 2008 kon zien, tegen over elkaar zitten en de vrouw concentreerde zich op mijn bloem. Na een paar seconden kon ze mij vertellen dat het een roze bloem is, met een appeltjes groene steel en lange wortels.

Na deze woorden had ik me voorgenomen om kritisch naar het gesprek te gaan luisteren en eens goed te kijken wat echt specifiek over mij ging en wat voor iedereen kon gelden. Nou het laatste kwam regelmatig voor. Zo kon ze zien dat ik van lachen houd, het leuk vind om nieuwe dingen te ontdekken, ik niet zo van saaie dingen houd en dat ik erg open ben, maar niet alles aan iedereen vertel.

Bijzonder toch, dat ze dit zomaar kunnen zien…. Of zouden ze dit ook over jou kunnen zeggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.