Homovriendelijkheid Utrecht onder de loep

In een onderzoek naar de homovriendelijkheid van dertien Nederlandse steden van gayblad Expreszo kwam Utrecht uit een van de slechte uit de bus. Het belangrijkste commentaar: te weinig gelegenheden speciaal voor holebi’s.

Met maar twee discotheken en twee kroegen staat Utrecht onder Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg, Maastricht, Rotterdam en Amsterdam. Maar eigenaar van homocafe BodyTalk op de Oude Gracht wil zijn stadsie Utreg echt niet verruilen voor Amsterdam. “Overal wordt je gediscrimineerd als homo, dat is in Utrecht niet anders dan in de rest van Nederland.” Benieuwd wat hij hier nog meer over te vertellen heeft? Houdt CampusTalk in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.