Knallend het nieuwe jaar in?

In Yellowstone Park staat de vulkaan Caldera op springen. Als deze vulkaan uitbarst, zal deze velen malen erger zijn als Mount St. Helens. Er is een state of emergency uitgeroepen voor een aantal omliggende staten om alert te blijven op de mogelijk komende uitbarsting. Er zijn tot nu toe 252 aardbevingen in de laatste 6 dagen waargenomen, waarvan een groot aantal van 3 op de schaal van Richter. Deze aardbevingen zijn in en rond de schacht van de vulkaan waargenomen. Het zou zo erg zijn dat er as in de straten van Chicago regent. Ook zijn er geruchten dat als deze vulkaan ontploft er een (kleine) ijstijd zal aanbreken.

” We have all of the pre warning signs of an eruption from a super volcano.  – I want everyone to leave Yellowstone National Park and for 200 miles around the volcano caldera because of the danger in poisonous gasses that can escape from the hundreds of recent earthquakes.” Christopher C. Sanders on January 1, 2009

2 gedachten over “Knallend het nieuwe jaar in?

  • 25 mei, 2010 om 19:50
    Permalink

    Mensen kijk om je heen de ene naar de andere vulkaan barst uit,aardbevingen,natuurrampen,sneeuw in spanje en frankrijk in mei sneeuw in de woestijn!!

    We gaan gewoon naar de kloten als mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.