Myrthe

In de allerlaatste Campus Talk (aflevering 13) zal de achtjarige Myrthe te zien zijn. Toen Myrthe 11 maanden oud was liep zij een hersenbeschadiging op. Het verhaal hierachter zie je in Campus Talk 13 op StadsTV Utrecht…

Maar door deze hersenbeschadiging zou het kleine meisje volgens Nederlandse artsen voortaan als kasplantje door het leven gaan. Haar ouders lieten het er vervolgens niet bij zitten en hebben een stichting voor haar opgericht: Stichting Myrthe. Door deze stichting konden zij een speciale therapie uit Amerika betalen en die heeft tot nu toe al heel wat opgeleverd. Wat Myrthe allemaal al kan dankzij deze therapie en de enorme inzet van haar ouders zie je ook binnenkort op StadsTV Utrecht.

Maar voor het zover is, eerst een oproepje voor Myrthe. Om haar nog beter te kunnen helpen, is het nodig dat Myrthe ieder jaar naar Amerika kan blijven gaan, waar haar ouders en zij nieuwe oefeningen voor haar kunnen leren en zij dus steeds een beetje meer kan. Maar deze therapie is voor de meeste mensen onbetaalbaar.

Wil je Myrthe helpen, kijk dan op www.helpmyrthe.nl hoe je dat kunt doen of doe dat direct via bankrekeningnummer 10 13 87 407, Stichting Myrthe, Soest

   

Eén gedachte over “Myrthe

  • 21 januari, 2012 om 22:07
    Permalink

    I want to say thank you a lot for that job you have made in writing this piece of writing. I am hoping the same effective job by you in the future also.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.