Op pad met paragnost Tineke

In aflevering 12 van CampusTalk brengen we een bezoek aan Kasteel Wijk bij Duurstede met paragnost Tineke Martin. Tineke ondekte daar een vrouw met een groot geheim, waar tot op de dag van vandaag nog niets over bekend was.

Op weg naar het kasteel vertelt Tineke ons dat ze de week voor het bezoek al het een en ander door kreeg gespeeld over wat ze in het kasteel aan zou treffen. Meteen bij aankomst riep ze dat ze de aanwezigheid van een vrouw voelde, een vrouw die zwanger was geraakt van een heer wat eigenlijk niet mocht.

We vervolgden onze weg door het kasteel, beginnend bij de kelder. Daar kreeg Tineke een lichte pijn in haar hoofd, die weer verdween toen we de trap naar boven namen. De volgende etage werd volgens haar gebruikt als ontvangstruimte, waar veel tijd werd doorgebacht door de bisschop van Utrecht die het kasteel in de 15e eeuw bewoonde. Hier kreeg ze een raar gevoel in haar buik, wat haar vertelde dat we niet de torens die nog overeind staan moesten zijn, maar juist buiten in het afgebroken deel.

Nieuwsgierig geworden hoe Tineke buiten verder te werk gaat? Kijk dan naar aflevering 12 van CampusTalk!

Uitzending al gezien? Helaas heeft Tineke nog geen resultaten geboekt. Wel houdt ze ons op de hoogte. Dus blijf www.campusblog.nl in de gaten houden, want het verhaal krijgt nog een staartje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.