Paars is HOT!

Paars is dé modekleur van het seizoen. Je hebt daarom ongetwijfeld iets paars’ in je kast hangen. Maar deze trendy kleur komt ook veel voor in het interieur, waaronder in een aantal Utrechtse restaurants. Wij spraken in CampusTalk 5 met Oscar de Goede, eigenaar van het ‘paarse’ hotel/restaurant De Rechtbank. Hij legde toen uit dat hij paars vooral een mooie kleur vindt. In het hierna volgende filmpje legt hij verder uit wat hij precies met deze kleur heeft…

Klik hier voor het filmpje

(Door: Tosca de Jong en Mirjam Corporaal)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.