Tijgers in Zuid-Afrika?!

Tijdens een reis in Zuid-Afrika ging ik met mijn familie naar een opvangcentrum voor dieren. Mijn broertje is helemaal gek van wilde dieren en was hier de koning ten rijk. Hij mocht panters, cheeta’s en kleine leeuwtjes aaien. Maar ook een jong tijgertje. De slimme, oplettende lezers zullen hier vraagtekens bij zetten. Want inderdaad in Afrika zijn helemaal geen tijgers… Wel was er veel zon en een enorme regenbui. Waardoor wij bijna ons vliegtuig miste omdat de bus vast zat in de modder en de weg verdwenen was.

Nu zit ik hier in het koude Nederland weer op de redactie. We zijn weer druk aan het filmen en monteren. Binnenkort kun je kijken naar een item over de rijkeuringen die waarschijnlijk strenger worden..Opa rijdt een rondje en doet zijn verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.