Iedereen kan segway rijden!

In de uitzending van maandag 27 april ga ik de stad in met misschien wel de nieuwe trend van 2009: de segway. Ik ben benieuwd of utrecht een beetje warm loopt voor dit ding. Is het bijvoorbeeld handig boodschappen doen met zo’n elektrische step? En hebben mensen geld over om dit voertuig aan te schaffen in deze dure tijd? En is het niet verschrikkelijk moeilijk om te leren?

Op die laatste vraag weet ik in elk geval het antwoord al, want ik heb een les gevolgd van een echte  ‘segway-expert’! En ik kan je vertellen…. Het is een stuk makkelijker dan dat het eruit ziet. Altijd al willen weten hoe segwayrijden in zijn werk gaat? Kijk dan naar dit filmpje

Groet, Roos 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.