Steun politiehondenvereniging V.O.G. na brand

Clubhuis politiehondenvereniging V.O.G. volledig verwoest

Een nachtmerrie. Een gitzwarte dag. Een ramp. Het speelde zich af voor de ogen van de leden. Sommigen waren al 45 jaar actief. Het was hun alles. Hun leven. In een paar uur tijd was het weg. Het was zo’n mooi gebouw. Het is een puinhoop.

Een brand verwoeste zaterdag 14 maart het clubgebouw van politiehondenvereniging V.O.G. in de bossen bij de Krakelingweg in Zeist. Maandag 30 maart zag u in CampusCam een reportage.

Er zat 45 jaar werk in het houten clubhuis. En dat niet alleen. De leden, momenteel zo’n vijftien mannen en vrouwen, hebben alle kosten de afgelopen jaren zelf opgehoest. Van een plankendrager en deurklink tot koelkast en bar. Van de voordeur tot de dakplaten. De totale kosten worden door secretaris Ron Freese geschat op €70.000.

Inmiddels is er een verzekeringsexpert wezen kijken, maar het bedrag dat de maatschappij uitkeert, is nog niet bekend. Freese denkt dat het slechts een schijntje van de waarde is.

Omdat de vereniging geen subsidie ontvangt, rekenen ze op u! U kunt ze steunen. Alles is welkom. Oude/gebruikte spullen, specifieke spullen voor de hondentraining en uiteraard een financiële ondersteuning. Maar, waar de hondenliefhebbers het meeste behoefte aan hebben, is een nieuw onderkomen. Freese denkt zelf aan een oude zeecontainer, porto-cabbin of iets anders wat als onderkomen kan dienen.

Wilt u helpen? Neem dan contact op met de vereniging. Het postadres is: P.H.V. VOG, Burgemeester de Withstraat 36, De Bilt. Postcode: 3732 EL.

Ze rekenen op u!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.