Volle condooms door de brievenbus

Condooms op de deurmat, kaarten met doodskoppen en seksistische verhalen over wilde vrijpartijen waar je niets van af weet.

Het overkomt de 22-jarige student Wilbert Pronk. Voor de camera van Campus Cam vertelt hij dat hij sinds enige tijd wordt hij gestalkt door iemand uit zijn buurt. Naast de vulgaire post is het slot van zijn voordeur acht keer dichtgelijmd. Wilbert deed aangifte, maar de politie kan niets voor hem doen. Een camera ophangen lijkt een goede optie, maar dat schijnt niet zomaar te mogen. Er zijn voorwaarden waar je aan moet voldoen voor je een beveligingscamera op je deur richt Lees verder voor het hele verhaal van Wilbert.

De student had de goede hoop van de irritante buurtbewoner af te zijn. In het laatste briefje maakt de stalker het namelijk met Wilbert uit. Sinsdien heeft hij geen briefjes meer ontvangen. Maar helaas, de stalker laat hem niet met rust. Wilbert heeft de redactie laten weten, dat hij na de uitzending van zijn verhaal opnieuw is lastig gevallen. De stalker spoot een fles olie leeg door de brievenbus. “Heel erg vervelend”, zegt Wilbert. “Nu is het olijfolie, volgende keer misschien wel benzine”.


Gemaakt door Pascale Veerling en Jacco HamiltonGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.