‘Ambubiken’ ideale combinatie van werk en sport

De Utrechtse ambulancedienst RAVU zet elke zaterdag een zogenaamde ambubiker in, in het centrum van Utrecht. Waar de gewone ziekenwagen de drukke stad moeilijk door komt, kan de ambubiker zich gemakkelijk door het winkelend publiek manouvreren. Zo is de hulpverlener snel ter plaatse zodra er iemand onwel is geworden of er een ongeluk is gebeurd. Wil je meer weten over het ambubike-project kijk dan op maandag 13 april naar CampusCam! Hier alvast een voorproefje. Peter Schurink ziet zijn werk als ambubiker als de ideale combinatie van werk en sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.