Black Sun Empire

Het Utrechtse Black Sun Empire is al jaren een gevestigde naam in de drum & bass-scene. Met drie eigen labels en optredens over de gehele wereld, zijn zij een gerespecteerde speler in het genre. De formatie bestaat uit Rene Verdult, en de broers Milan en Micha Heyboer.

Elke twee maanden organiseren zij het feest Blackout in de Tivoli, waar bekende namen uit het buitenland acte de présence geven. Deze clip is gemaakt met beelden die geschoten zijn door onze verslaggevers Peter van der Ploeg en Melle van Gelderen, op de Blackout van 13/02/09. Black Sun Empire werd die avond vertegenwoordigd door Micha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.