CampusCam duikt in de wereld van GHB

4-hydroxybutaanzuur. Dat zegt, op een verstokte scheikundige na, niemand iets. Maar GHB, zoals 4-hydroxybutaanzuur ook wel genoemd wordt, dat zegt de mensen al iets meer waarschijnlijk. Vroeger werd het middel vooral gebruikt als een slaap-en narcosemiddel, maar tegenwoordig is het goedje vooral populair in de dancescene. CampusCam dook voor jullie in de wereld van de GHB en onderzocht onder andere hoe makkelijk of moeilijk het is om GHB zelf te maken thuis.

EĆ©n gedachte over “CampusCam duikt in de wereld van GHB

  • 29 december, 2009 om 16:02
    Permalink

    wat zijn de verhoudingen precies eigenlijk van die gbl op die goodsteen ontstopper 1/2 liter op 200 gram goodsteen ontstopper ,en hoeveel gedestileerd water erin /zuurtegraad bepalen met ph strips ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.