Free Your Mind opent festivalseizoen

dsc05003Afgelopen zaterdag stonden 15.000 mensen los te gaan op een uitverkochte Free Your Mind. Voor de zesde keer op een rij opende het dancefestival in Arnhem het festivalseizoen die medio september eindigt. Na een stevige controle aan de deur, het is al een tijd verboden om verdovende middelen mee te nemen, kon de bezoeker gaan genieten van veel feest en luide dancemuziek. Dit was alleen niet voor iedereen het geval, 42 mensen zijn aangehouden.Het merendeel van hen had drugs bij zich. De politie liep af en aan met herdershonden die de bezoekers massaal besnuffelde. Zo kreeg Wesley de Leeuw een hondensnuit in zijn kruis. Apart genomen in een hokje werd het duidelijk dat hij uit de kleren kon en een flinke rekening kan verwachten van Vrouwe Justitia. Zijn drugs werd in beslag genomen maar meneer mocht alsnog het festivalterrein op. Daar was het erg gezellig, dat bewijzen de beelden wel….


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.