Graffiti…geen vandalisme, maar kunst!

Op treinen, in de buurt van stations en onder viaducten. Graffiti kom je werkelijk overal tegen. Veel mensen linken graffiti aan vandalisme, dit is echter onjuist. Graffiti wordt in sommige steden namelijk toegestaan, en het mag dan vooral als pure kunst gezien worden! In veel steden is tegenwoordig een Hall of Fame te vinden. Dit zijn plaatsen waar street-artists meestal legaal hun kunsten mogen vertonen. De Utrechtse Hall of Fame aan de Rensselaerstraat is zo’n plek.

Hall of Fame

Een gedachte over “Graffiti…geen vandalisme, maar kunst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.