Typisch Martin…

Campustalk had de eer om met de Utrechtse volkszanger Martin van Doorn mee te mogen naar de kapper. Op deze manier hebben wij rising star Martin goed leren kennen! Zo kwamen wij er ook achter wat nu typisch Martin is…

“Doe het maar zoals altijd, en m’n pony niet te kort hoor!”, aldus Martin bij zijn stamkapper Kida. Martin houdt niet van verandering en zeker niet als het op zijn uiterlijk aankomt. Hij geeft ook toe dat hij best een beetje ijdel is… Naar een Turkse kapper in Turkije gaat hij dan ook zeker niet…

Ondanks zijn bekendheid vindt Mart zichzelf heel gewoon gebleven: “Als ik op straat loop, hoor ik weleens mijn naam roepen, maar helemaal gewend ben ik daar nog niet aan.” Dat is nou ook weer typisch Martin… Een gewone Utrechtse knul met het hart op de goede plek, een echte lolbroek en een gouden strot. Maar Martin wil toch vooral lekker zijn eigen ikje blijven. Typisch Martin!

Typisch Martin! from Floortje Suurland on Vimeo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.