De diepte in met Ondiep

De afgelopen jaren is de Utrechtse  ‘prachtwijk’ Ondiep herhaaldelijk negatief in het nieuws gekomen. Om daar weer eens verandering in te brengen werd besloten om van voren af aan te beginnen. Constateren dat het er niet goed voor staat, even uithuilen en weer opnieuw beginnen. De resultaten daarvan beginnen nu vorm te krijgen, de eerste nieuwbouwhuizen zijn prachtig geworden in het prachtige Ondiep.

Dat lang niet iedereen hierop zit te wachten blijkt uit de verhalen van enkele originele bewoners van Ondiep, ‘onze oude gezellige volksbuurt gaat eraan’. De nieuwe bewoners zien het echter allemaal wel zitten met de nieuwe koophuizen. Vanaf 2,5 ton bezit je namelijk al je eigen huis in een prachtwijk, vlakbij het centrum en voorzien van alle gemakken die een achterstandsbuurt met zich meebrengt. En of oud en nieuw Ondiep hand in hand met elkaar feest zal gaan vieren? Kijk vooral naar CampusCam en vindt het binnenkort zelf uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.