Eerste studenten betreden Campus Max

Dat een kamer vinden in Utrecht op zijn zachtst gezegd niet makkelijk is, weet iedereen. Veel studenten schrijven zich daarom ruim op tijd in bij de SSH om hun kansen op een kamer te vergroten. Sinds kort biedt de woningcorporatie nieuwe zelfstandige woningen aan in Kanaleneiland, de City Campus Max.Max+in+aanbouw

De drie woontorens van Max (waarvan de hoogste zeventig meter is) zijn inmiddels voor de helft bewoond. Volgende maand zitten de torens helemaal vol. Elke woning heeft een eigen keuken en badkamer. In de Max zit je zielsalleen op een kamer op het naarste plekje van Kanaleneiland(ja, bij de tippelzone, ja). Niet geschikt voor mensen die een beetje aanspraak willen als ze na een lange dag school thuiskomen. Het voordeel is natuurlijk dat je geen last hebt van een smerige keuken of zeurende huisgenoten. Je hoeft met niemand rekening te houden. Wie toch liever wat gezelligheid wil, kan beter naar de IBB gaan. Daar wonen studenten meestal met z’n veertienen in een huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.