GeenStijl zet School voor Journalistiek in brand

De School voor Journalistiek staat in brand. Over de grote van de brand is nog geen duidelijkheid. Volgens de een is het een uitslaande brand, volgens de ander is het niet meer dan een prullenbakbrandje. Wat voor brand het ook is: het gebeurde allemaal naar aanleiding van het laatste Bonusprogramma met Tijs van den Brink.

En dit is de dader. Lieveranoniem, zoals de veroorzaker zich noemt op HUmedia, liet dit fragment op GeenStijl plaatsen. Dat terwijl Van den Brink vooraf had gezegd dat de bijeenkomst voor studenten journalistiek ‘off the record’ was. Volgens deze anonieme dader heeft hij het gedaan omdat hij of zij ‘wilde kijken hoe zoiets gaat lopen naar aanleiding van een anonieme tip.’ Ook speelde mee dat Lieveranoniem ‘uiteraard geen voorstander is van de EO’. Wanneer het sein brandmeester wordt gegeven, is nog niet bekend. Hou HUmedia in de gaten voor de afloop.

Na afloop van het Bonusprogramma, dus voor de brand, praatte Tijs van den Brink wél on the record met Lou van Liebergen en Thijs Tuijt van HUmedia:

2 gedachten over “GeenStijl zet School voor Journalistiek in brand

  • 28 september, 2009 om 18:21
    Permalink

    Wat een rukinterview van die gasten van HUmedia zeg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.