Hoezo, mobiel internet is niet hip?!

“Suuz, die telefoon van je kan echt niet meer!” Beduusd keek ik naar mijn oude Samsung telefoon. Toen ik het vijf jaar geleden i-phoneaanschafte was het de nieuwste van het nieuwste. Hij heeft alles overleefd. Valpartijen, woedeaanvallen waarbij die met een smak tegen te muur vloog, kindervingers, enz. Maar mijn vrienden hadden gelijk. Het was hoog tijd voor een nieuwe. Een telefoon a la 2009.

Als je vriendenkring rondloopt met de nieuwste mobieltjes waarmee ze dag en nacht bereikbaar zijn via het internet, dan is het een no go om met een krakkebak  rond te lopen. Nou goed, ik ben dus gezwicht voor een mobiel waarmee je kunt Hyves, Facebooken (mijn grootste verslaving), Twitteren, mailen, bellen, smsen. Het bericht op nu.nl dat in 2014, maar een derde van de West-Europeanen ging internetten op de mobiel riep bij mij dan ook vraagtekens op. Een derde maar?! Als ik zo om me heen kijk dan lijken dat veel meer mensen. En als ik het item in CampusCam over mobiel internetten in 2014 mag geloven dat wordt het echt booming business. Alleen zij het niet dat ik op hetzelfde nu.nl een filmpje van een jaar terug heb gevonden, waarin wordt beweerd dat het helemaal niet hot is.

Exsqueeze me? Dus deze mensen, die zijn onderzocht, zijn niet tevreden over het mobiele internet. Welke mensen zijn dit dan? Misschien ben ik gek, maar sinds ik internet op mijn mobiel heb, zijn we een onlosmakelijk geheel. Suzan = mobiel. Mobiel = Suzan. Achja, ik behoor ook nooit tot die groep die onderzocht wordt. Dus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.