Kayakwalking, echte topsport

Uithoorn. De inwoners van het rustieke plaatsje op de grens van Noord-Holland en Utrechkayakwalkingt kijken er al maanden naar uit: de poging om het wereldrecord Kayakwalking te verbreken.  Want voor deze plaats is kanoën heilig en staat het gelijk aan sporten als voetbal.

 

 

 

 

 

In het kort: de bedoeling is dat de deelnemers aan de recordpoging zo snel mogelijk over de onderkant van de kano’s, het zogeheten eskimoteren,  rennen. Het hele dorp heeft zich aan de rand van het water verzameld om niets van het spektakel te missen….

Benieuwd geworden of het de Uithoornse kanolopers gaat lukken om een nieuw wereldrecord te vestigen? Kijk dan morgenavond naar een nieuwe editie van CampusCam, uitgezonden via U-stad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.