Origineel trouwen

BruidstaartTwee duiven uit je handen laten vliegen. Is dat nu zo bijzonder? Als ik trouw, pak ik het heel anders aan. Veel origineler.

Knieën
Mijn vriend, nu verloofde en dus mijn grote liefde, is eindelijk op zijn knieën gegaan. En nog origineel ook. Niet in een stampvolle kroeg met al zijn vrienden erom heen en ook niet tijdens een etentje bij die lekkere Italiaan. Onder de Eiffeltoren in Parijs dacht ik even dat hij te lang op zijn benen had gestaan. Net zoals Tom Cruise bij Katie Holmes deed.

Datum
Ook trouwen op een datum met gelijke getallen is bijzonder. 09-09-2009 bijvoorbeeld. Net even anders. Extra kosten maak je niet en het staat ook leuk in het trouwboekje die jaren later achter in de kast ligt verstopt. Maar daar sta je dan. Tussen twintig andere stelletjes en wachten tot jullie aan de beurt zijn. Verdorie, daar zie je die troela van de bakker in dezelfde trouwjurk staan. Kortom, als je echt net iets anders wil zijn dan de rest kies dan een datum uit die alleen voor jullie speciaal is.

3 gedachten over “Origineel trouwen

 • 23 januari, 2012 om 12:43
  Permalink

  I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Carry on the superb works guys I¡¦ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site 🙂

 • 18 september, 2009 om 20:40
  Permalink

  (trouwen)

 • 18 september, 2009 om 20:39
  Permalink

  jeetje madelief. Verloofd!! en gaan jullie nu ook op 10-10-2010? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.