Recht op roes!

paddokweekIn december is het precies een jaar geleden dat het ‘paddoverbod’ van kracht is gegaan. Nergens in Nederland zijn de halucineerde champignons nog te krijgen. Althans, dat zou je denken! De echte liefhebber kan nog legaal de sporen van de paddestoelen verkrijgen en onder de juiste omstandigheden een kabouterbos laten groeien.

Voor wie niet aan de haal wil met paddo’s, maar wel geintereseerd is in alternatieve voor een roesje, (truffels en cactussen) kijkt binnenkort naar Campuscam want wij zetten de middelen voor je op een rijtje.

EĆ©n gedachte over “Recht op roes!

  • 18 september, 2009 om 10:41
    Permalink

    Vergeet vooral de paddenlikkers niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.