Stront aan de knikker

MargretDat alleen hondenbezitters belasting moeten betalen, is natuurlijk te gek voor woorden. Katten spitten de tuin om, poepen de boel onder en geen eigenaar te bekennen die het opruimt. Oom agent deelt graag een boete uit aan de eigenaar van hond, want poep op de grond is vervelend en slecht voor het milieu.

Laatst liep ik met mijn trouwe viervoeter door het park. Zo braaf als ik ben, had ik maar liefst twee zakjes bij me. Stel je voor dat een man in uniform mij komt bekeuren. Mooi niet!

Politie te paard
Opeens rijden er twee agenten langs. Niet op een fiets, een scooter of in een auto. Nee, op een paard. Dan mag ik misschien een schijterd zijn, die paarden kunnen er ook wat van. Plok, plok, plok. En dat was niet het geluid van hun hoeven. Daar lagen dan verse, warme, stinkende drollen van het paard. Ik stond nog even te wachten tot oom agent van het paard zou afstappen. Ik kon wachten tot ik een ons woog, maar zitten bleef ‘ie. En ook de poep bleef op de grond liggen.

Prullenbak verblijden
De eerst volgende prullenbak ga ik verblijden. En ja, het kreeg niet een, maar twee hondenpoepzakjes. Leeg welteverstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.