Verdwaalde paraplu

ParapluHet kan de beste overkomen. Nadat de met vijf minuten vertraagde trein het perron verlaat, kom ik er achter dat mijn paraplu nog in de trein ligt.

Na een dure belronde met het  0900-nummer van de NS (voor dit gesprek betaalt u een tarief van 80 eurocent per minuut, plus de kosten van uw mobiele telefoon), krijg ik de informatie dat mijn paraplu op dit moment nog niet terecht is.
De volgende dag heb ik meer succes, de trein had als eindbestemming Maastricht waar ik mijn geliefde paraplu binnen vijf dagen kan komen ophalen. Na vijf dagen zal de plu worden overgeplaatst naar het Depot Gevonden Voorwerpen in Utrecht.

Hoewel het Depot zich op een steenworp van mijn woonadres bevindt, is het helaas niet mogelijk om de paraplu daar te komen afhalen, wordt te druk met al die vergeetachtige mensen.
Wel kan ik het voorwerp laten opsturen. Kosten, vijftien euro.

Tja, dan koop ik toch maar een nieuwe paraplu.

Een gedachte over “Verdwaalde paraplu

  • 17 september, 2009 om 08:38
    Permalink

    Margo wij hebben ook nog wel een pluutje voor je liggen ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.