Vergeet je me niet?

Nederland telt momenteel  bijna drie miljoen 65-plussers.  Dat deze groep zich vaak eenzaam, verlaten en verwaarloosd voelt, beseffen veel mensen zich nog niet. Zij gaan er vanuit dat ouderen zich prima vermaken in een verzorgingstehuis.

Gelukkig zijn er veel mensen die wel proberen het leven van een oudere iets gezelliger en draaglijker te maken.  Zo zijn er de Faria-clowns (een soort Cliniclowns, maar dan voor ouderen in het verzorgingstehuis), de hondenaaiclub en ouderenfitness.

Sinds kort is Utrecht een nieuw fenomeen onder de ouderen rijker: de BoodschappenPlusBus. Benieuwd waar de bus CampusCam naartoe brengt? Kijk dan volgende week naar een nieuwe aflevering van Ustad, elke maandagavond op RTV Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.