Vroeg uit de veren voor bossaball

Iphone 042

Het leven van een journalist. Het is een raar leven. De ene dag sta  je om kwart voor zes op om te filmen, de andere dag sta je tot kwart voor zes te ‘netwerken’ in de kroeg. Afgelopen week was er weinig tijd voor het laatste en dat kwam door het eerste. Om half acht werden wij van CampusCam verwacht in Baarn om daar bij de plaatselijke hockeyclub een item te draaien over bossaball.

Iphone 043

Bossaball? Ja, bossaball. Vier jaar geleden werd die sport bedacht door de Belg Filip Eyckmans. Een combinatie van volleybal, voetbal en gymnastiek met als belangrijkste elementen de trampoline en het net. En dat alles wordt nog verder opgevrolijkt met Braziliaanse muziek. Zogenaamde bossa nova.

Iphone 039

Maar om half acht ’s ochtends dansen op bossa nova? Nee, dat past niet in het leven van een journalist. Dan denkt ‘ie maar een ding: koffie. Veel koffie. Pas dan komt er gang in het leven. En zo geschiedde. Na twee kopjes koffie brak de zon door en draaide de camera op volle toeren.

Iphone 013

Benieuwd naar het resultaat? Binnenkort hier op CampusBlog en bij CampusCam op Ustad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.