BOEEErr!!

Er zijn bladen vol over geschreven. Het is zowat het best bekeken programma op de Nederlandse televisie en toch boerzoektvrouw-logo-300wil ik er nog even wat over kwijt: ‘Boer zoekt vrouw’. Wat het geheim van het programma is snap ik wel. Agrarische authenticiteit en spruitjeslucht doen het nou eenmaal goed in Nederland.

Liefdesverklaringen
Wat ik alleen niet snap zijn de vroegtijdige liefdesverklaringen van de boerinnen in spé. Zoals van Jo. ‘Als ik aan boer Hans denk, krijg ik gewoon een beetje de kriebels.’ Ja, dan breekt mijn klomp. Als ik naar Hans kijk voel ik nog geen vlinder vliegen. Sterker nog, het enige waar ik kriebels van krijg zijn de pollen die door de lucht zweven op de boerderij.

Charme?
Ik snap de charme van een boer eigenlijk niet. Het laatste wat je als vrouw toch wil is een zwijgzame vent die de hele dag stront staat te scheppen en iedere middag bij zijn moeder eet? Daarom wil ik een oproepje doen aan de KRO. Zoek voor mij een spraakzame man, die niet in een schuur leeft en het liefst maar één keer per maand bij zijn moeder eet. En dan noemen we dat programma: Vrouw zoekt alles behalve een boer. Lijkt me perfect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.