En dat is Vijf!

Nummer vijfJoepie! Het is gelukt. Met bloed, zweet en tranen. Met irritaties, vloekbuien en de nodige stress. Niet alleen ik, maar de hele redactie. CampusCam vijf is af en daar zijn wij stiekem best trots op. 

Want het is niet zomaar een aflevering. Nee! Het is een aflevering waarin wij allemaal weer een stapje vooruit hebben gedaan. De fouten van de andere vier afleveringen zijn hier niet meer terug te vinden. We hebben weer meer geleerd. Van elkaar, van onszelf en van jullie. We hebben onszelf verder ontwikkelt en het programma naar een nieuw niveau getild.

Uitdagingen
Natuurlijk zijn hier en daar nog foutjes te vinden. Dat hoort en zal altijd zo zijn. Je moet jezelf altijd kunnen verbeteren en dit doen we door kritisch te blijven en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Door elkaar te corrigeren en te complimenteren.  Zo krijgt ons programma steeds beter een eigen identiteit.  We werken samen als een team en dat zorgt voor hilarische, prachtige en ontroerende items.

Items
CampusCam zit in de stijgende lift en ik heb er het volste vertrouwen in dat dit met de volgende afleveringen alleen maar beter gaat Hondenuitlaatserviceworden. Ons plafond is nog lang niet inzicht. Deze week was ik hoofdredacteur en ik zou het graag nog eens over willen doen! Ik ben trots op wat we hebben neergezet. Een aflevering gevuld met luchtige, zware en gewoonweg leuke items.
Denk hierbij aan:
- De Hondenuitlaatservice blijkt perfecte uitkomst voor drukke gezinnen
РSinterklaas staat alweer met ̩̩n been in het landSense GGD
 – Een nieuw jongerencentrum dat voor plezier zou moeten zorgen in de Dichterswijk zorgt tot nu toe voor juist oplopende irritaties.
– En de GGD van Utrecht opent een nieuwe Sensueel uurtje voor vragen over sex

Divers en interessant. Een hele goede reden om CampusCam weer in de gaten te houden. Dit keer gepresenteerd door Renée den Hoed en in elkaar gezet door mij. Kijken dus!

 

Bij onze laatste CampusCam, voor alle duidelijkheid dat is nummer veertien, werkt de redactie vast net zo vlekkeloos samen als deze jongens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.