Gaat heen en claimt den prijsch!

Hoeveel opdrachtjes heb je als student journalistiek de afgelopen jaren wel niet gemaakt? Tientallen, zo niet honderden verhalen, interviews, reportages en andere meuk? Leuk, en met een beetje geluk verdien je ook nog eens je studiepunten er mee. Maar wist je dat je er ook nog eens 1000 dikke pegels mee kan verdienen? SVJ promo

De svj-prijscommissie bekijkt alle inzendingen, en kiest daar de beste, leukste en meest inspirerende productie uit. Het medium doet er niet toe. Gaaf stukje column geschreven? Inleveren! Verder is alles wat op beeld vastgelegd is ook prima, en ook fotojournalisten kunnen best een poging wagen als ze een artistieke collage gemaakt hebben. Kortom, alle studenten die in het tweede, derde of vierde jaar ook maar iets uitgevoerd hebben kunnen eraan meedoen.

Inschrijven
Dus denk jij dat de beste, leukste of meest inspirerende journalistieke productie van het jaar gemaakt hebt? Lever het voor 27 november in op de SVJ. Voor meer informatie (en het inleverformulier) kijk je logischerwijs op SharePoint.

Hoe verging het de vorige winnaars van de SVJ-prijs? Best goed, zo te zien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.