Geen buurman in exclusief appartementen complex Apollo

flat 1Vanaf je balkon FC Utrecht zien winnen, sporten in je prive fitnessruimte en een ‘ personal’ huismeester die elke dag je krant voor de deur legt. Het wonen in de Apollo Residence aan de Herculaslaan lijkt een sprookje. Toch staan 35 van de 72 luxe woningen nog steeds te koop.


Mevrouw Kuilman(83) vindt het geen probleem dat ze nog geen buurman heeft. ”Lekker rustig.” Kuilman en haar man hebben de elfde verdieping helemaal voor zich zelf. Kuilman:  ”Voorheen woonden we een groot huis in de bossen van Waalre daar hadden we ook geen buren. Heerlijk toch.”

Een paar centen

Op de veertiende verdieping van het complex woont meneer Heerkens (58). Vanaf zijn balkon kijkt hij zo stadion Galgenwaard in. ”Ik heb het appartement niet voor dit speciale uitzicht gekocht. Ik heb een eigen skybox in het stadion.” Het heeft Heerkens een paar centen gekost, maar dan heb je ook wat vindt hij. ”Mijn woning bestaat uit twee appartementen. Nu heb ik veel ruimte, veel licht en veel luxe.”

Drie ton

Voor drie ton heb je al een driekamerappartement, een sauna en een gigantisch uitzicht. Toch blijkt dit exclusieve concept  Apollo nog niet te werken. Twee jaar na oplevering staat nog steeds de helft van het complex leeg. Er staan zelfs al weer woningen te koop die net zijn gekocht.

Kat

Wat is er aan de hand in de Apollo Residence. Is het echt alleen maar pracht en praal zoals er in de brochure staat. Of koop je een kat in de zak….

Zie het volgende week in de uitzending van CampusCam!


.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.