Kleren maken de presentatrice

IMG_2296Deze week was het eindelijk aan mij de eer. Ik mocht een van de aankomende journaals van CampusCam presenteren! Normaal sta ik liever achter de camera, maar omdat je (bijna) alles in je leven een keer geprobeerd moet hebben, besloot ik mijzelf naar voren te werpen als lieftallige presentatrice. Doe eens gek!

Eigenlijk had ik er helemaal niet meer zo bij stilgestaan totdat ik afgelopen weekend de presentatie teksten kreeg toegestuurd. Hellup…is het al bijna zover?? En daar kwamen ze hoor, die verdomde zenuwen. Niet eens zozeer om het presenteren zelf, maar de eerste gedachte die in mij op kwam was, zoals de meeste vrouwen waarschijnlijk meteen denken: wat moet ik aan?!

IMG_2299Zondagochtend wanhoop
Nu sta ik op een normale ochtend ‘slechts’ een luttele tien minuten voor mijn kast te twijfelen over wat ik aan moet, maar dit vroeg toch om wat meer voorbereidingstijd. Ik kom immers wel op de televisie! Dat leidde ertoe dat zondagochtend mijn hele kledingkast door mijn kamer verspreid lag en ik mijzelf diverse keren in verschillende outfits had gehuld. Leuk bloemetjesjurkje, rok, of toch liever een broek? En doe ik daar dan een vestje over of toch een trui? En welke schoenen moeten daar dan weer bij? Wanhopig stortte ik na enige tijd op de grond om eens diep na te denken over de verschillende combinaties.

Onnodige frustratie
En ja hoor, als je dan diep gaat nadenken kom je zowaar nog op ideeen. Het heeft een heel weekend en vele frustraties moeten duren maar toen ik daar zo op de grond zat dacht ik: wacht eens even? Waar ga ik eigenlijk presenteren? Snel mijn eindredacteur een sms gestuurd en daar kwam al het antwoord dat ik eigenlijk al had verwacht….in de binnenstad…..buiten! Niks mooie jurkjes of leuke truitjes. Gewoon een dikke winterjas met een lekker warme muts en das!

Toen kon ik mij eindelijk druk gaan maken over waar het echt om ging….het presenteren. En toen de grote dag daar eindelijk was viel het eigenlijk allemaal reuze mee….

Bovendien, ik was natuurlijk al een natuurtalent;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.