Maandag weer een nieuwe CampusCam!

Maandag 5 oktober is er weer een nieuwe aflevering van CampusCam. Vanaf 18:25 uur te zien op UStad. Tom Mechelse presenteert de volgende onderwerpen:

Ondiep vernieuwdOndiep
De eerste nieuwbouwwoningen in Ondiep zijn opgeleverd. Maar hoe integreren de orginele Ondiepers met de nieuwe bewoners van de volkswijk?

Kees van Oosten stopt met procederen
In de rechtbank zal Kees van Oosten niet snel meer te zien zijn voor procedures tegen de gemeente. Hij begint nu met een nieuwe strategie om zijn ongenoegen over Utrechts handelen kenbaar te maken.

Utrechts hondenpoepbeleid
Het Utrechtse hondenpoepbeleid is onduidelijk. Drollen slingeren overal rond. Maar hoe wordt de ‘strontterreur’  tegengegaan?

250 grafkisten bouwen per jaar
Radboud Spruit is van beroep grafkistenmaker. Hij vertelt hoe hij op die manier dicht bij de dood staat en laat zijn meest bijzondere ontwerp zien.

bloedprikken

Discriminatie bij de bloedbank
Homoseksuelen mannen worden geweigerd bij de bloedbank. Bij hen zou de kans op hiv groter zijn. Ook een meisje dat sex had met een biseksuele man hoefde haar bloed niet af te geven. Maar kan deze discriminatie zomaar?

‘De mannetjes’ van Ledig Erf
Op de bankjes van het Ledig Erf zit vaak dezelfde groep mannen. Maar wie zijn zij eigenlijk? In onze aflevering zien we het verhaal achter deze mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.