Manty: de vervanger van witte sportsokken?

sokken

Het zal niet lang meer duren tot we mannen en vrouwen niet meer kunnen onderscheiden. Althans, wat betreft kleding. Sieraden en handtassen zijn al normaal in de mannenmode; in de toekomst gaan mannen ook panty’s dragen.

Zie je het al voor je als man? In plaats van je witte sportsokken, haal je uit je kast een mooie panty. Zonder schaamte trek je het kledingstuk om je benen.  En als vrouw? Zie je al voor je dat je samen met manlief gaat pantyshoppen?

Manty
De Manty, zo heet de mannelijke panty, is gedoemd te mislukken. Echte mannen zal je nooit in een panty zien. Al kan je dat natuurlijk nooit met honderd procent zekerheid zeggen. Het is hopen van niet. Panty’s horen bij vrouwen. Witte sportsokken bij mannen. Modewereld: jullie kunnen te ver gaan!

Voor deze man is het te laat:

5 gedachten over “Manty: de vervanger van witte sportsokken?

 • 23 maart, 2012 om 21:54
  Permalink

  KOVAL ! why do you only respond to people who threaten to unsubscribe… what about me….Id like a shout out too ….I watched all your videos….TWICE…..i loved you when you weren’t? famous…. *sigh*

 • 12 oktober, 2009 om 23:17
  Permalink

  Het grootste gat in de markt: panties die niet naar de donder gaan als je er langer dan 5 seconden naar kijkt. Ik snap dat echt niet. Betaal je acht euro voor die crap en is het na een avond naar de donder.

  Manties? Voor geen goud!

 • 12 oktober, 2009 om 22:29
  Permalink

  Erg sexy dit hoor

 • 12 oktober, 2009 om 22:03
  Permalink

  waarom zou je een mannenpanty dragen? Zou ik wel willen weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.