The rise and rise of the King of Pop

Good old and unfortunatly dead MJ. Als hij eens zou weten hoe geliefd hij op dit moment is door de hele wereld, dan zou hij spontaan willen herrijzen uit de dood. We worden doodgegooid met Micheal Jackson nieuws en iedereen verteld oh zo gepassioneerd hoe een fan ze wel niet zijn van de man. En in de media hoor je niets anders dan lof. BAH! Stelletje hypocrieten…

Iedereen kan zich nog wel het keerpunt herinneren in de populariteit van de King of Pop. Plotseling was het een pedofiel die langzaamaan gek aan het worden was en al zijn bezittingen aan het verliezen was. De media smulden ervan en op tv werden de meest idiote grappen gemaakt. MJ werd steevast ‘Wacko Jacko’ genoemd. Bijna iedereen wist tijdens zijn proces vrijwel zeker dat hij schuldig was aan het vergrijp voor op minderjarige kinderen en niemand schroomde ervoor om die mening te delen. Zelfs over zijn laatste concertenreeks twijfelde men. Kan de beste man het wel aan? Faked hij niet de hele boel bij elkaar met die shows? Als ik Micheal geweest was dan zou ik al was ik gezond, na al die negatieve publiciteit vanzelf wel Wacko geworden zijn.

Blijkbaar moet je het loodje leggen om gewaardeerd te worden als persoon. Dat hebben we wel vaker gezien, maar in dit geval is dat toch wel extreem omgeslagen. Alleen niemand die het daarover heeft. RTL Boulevard, De Wereld Draait Door, Shownieuws, alle programma’s, maar ook bekenden, die nu vol lof over de overleden zanger spreken, piepten een jaar geleden wel anders. En ik moet toch wel heel eerlijk zeggen dat ik daar kotsmisselijk van wordt. Lekker hypocriet.

Pro of anti. Hierbij nog wel een echte Jackson klassieker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.