Toch maar een ‘Amerikaan’

Amerikaanse auto’s zijn groot, robuust en slurpen brandstof. Toch is in Amerika, het autoland bij uitstek, een nieuwe trend ingezet. Onlangs verkocht Toyota de miljoenste elektrische auto met benzinemotor en wordt dus echt populair.

Deze hybride auto moet volgens velen de toekomst hebben. Want willen onze kleinkinderen ook nog over de weg kunnen scheuren, zullen we allemaal een stapje terug moeten doen. Betekent deze ‘groene’ trend in autoland nu het einde van de Amerikaanse auto’s en oldtimers? Niet volgens Tim Wieman. Hij rijdt al jaren in een Amerikaanse auto en volgens hem is dat gewoon veel leuker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.