Balletje trappen op negen meter hoogte

Daar sta je dan op het dak van IKEA in Kanaleneiland. De koude wind schuurt over je huid en de haren in je nek staan recht overeind. De voetballers van Faja Lobi KDS zullen het vanan 2011 wekelijks meemaken en dan ook nog in de korte broek.

De Zweedse woonboulevard wil de grootste van Nederland worden. Een prachtige ambitie, maar dan moeten de voetbalvelden van Faja Lobi KDS wel even aan de kant geschoven worden.

Je zou denken dat dit niet zomaar even gebeurt, het tegendeel wordt binnekort echter bewezen. De velden worden simpelweg naar het dak van IKEA verplaatst. Je leest het goed, in 2011 kun je een potje voetbal bewonderen op negen meter hoogte terwijl honderden mensen onder je voeten hun interieur inkopen. Een broodje worst en een kopje koffie op hoogte scoren in de rust behoort ook tot de mogelijkheden, de kantine verhuist namelijk gewoon mee.

2 gedachten over “Balletje trappen op negen meter hoogte

  • 17 december, 2009 om 14:06
    Permalink

    FYI: Een woonboulevard is een verzameling winkels, niet maar 1. Het is in dit geval woonboulevard Kanaleneiland Zuid. Je kan het dus beter woonwinkelketen Ikea o.i.d noemen 😉

  • 16 december, 2009 om 16:05
    Permalink

    Ohh, ik wou dat mijn vriendje daar voetbalde, dan kwam ik ineens wel heel vaak kijken 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.